Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Klinisk brugerråd

Vil du være med til at udvikle Hæmatologisk Afdeling og har du lyst til at dele dine erfaringer og gode ideer med fagpersoner fra afdelingen?

 


Så har du nu mulighed for at blive medlem af vores kliniske brugerråd.

Vi ønsker at styrke det brugerorienterede perspektiv i kvalitets- og udviklingstiltag på Hæmatologisk afdeling X. Derfor søger vi patienter og pårørende til vores kliniske brugerråd.

Det kliniske brugerråd består af patienter, pårørende og fagpersoner. Brugerrådet skal afspejle de forskellige patientgrupper som behandles på afdelingen. Derfor søger vi patienter og pårørende med forskellig baggrund, både i forhold til diagnose, alder, køn og etnicitet. Som medlem af brugerrådet forventer vi, at du kan repræsen-tere en bred patientgruppe.


Praktisk information


Der vil være to møder årligt. Møderne vil være af ca. to timers varighed, og der kan forventes at være behov for forberedelse. Derudover har du mulighed for at:


• Deltage i møder i afdelingens tværfaglige arbejdsgrupper.
• Deltage i ansættelsessamtaler.
• Deltage i ad hoc opgaver som fx udarbejde af pjecer/informationsmateriale mm.
• Bidrage med ideer til fremtidige udviklingsprojekter.


Værd at vide


Alt korrespondance foregår primært via e-mail.
Du vil få dækket dine transportudgifter til og fra møderne. Der gives ikke kompensation for tabt arbejdsfortjene-ste, heller ikke vederlag.
Din deltagelse i det kliniske brugerråd vil ikke få indflydelse på den behandling, du eller din pårørende får på Hæmatologisk afdeling.
Vi håber, at du har lyst til at være en del af det kliniske brugerrådet på Hæmatologisk afdeling X.

Hvis du vil vide mere, så tag gerne fat i vores forskningssygeplejerske, Nana Hyldig på tlf. 2463 8996 eller på mail nana.hyldig@rsyd.dk


Med venlig hilsen
Afdelingsledelsen

Hanne Vestergaard, ledende overlæge

Ditte Therkildsen, oversygeplejerske

 


Siden er sidst opdateret: 23-06-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring