Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilPatientrettigheder under strejke 2021

Patientrettigheder under strejke 2021

Dansk Sygeplejeråd har stemt nej til forligsinstitutionens mæglingsforslag. Dermed begynder den varslede strejke lørdag 19. juni kl. 00.00.

 

Du vil modtage besked, hvis din behandling bliver udskudt
Et nødberedskab på sygehusene vil fortsat tage sig af diagnosticering og behandlingen af akutte patienter og patienter med livstruende sygdom.

Strejken kan få indflydelse på planlagt udredning eller behandling på sygehusene. Berørte patienter vil få direkte besked i deres digitale postkasse eller på anden vis, hvis deres aftale udskydes. Når konflikten er overstået, vil berørte patienter modtage en ny tid til behandling.

Hvis man som patient har en planlagt tid på sygehuset og ikke hører noget fra sygehuset, skal man møde op som aftalt.

Du kan finde svar på nogle af de spørgsmål, som kan være relevante for dig som patient eller pårørende i forhold til strejken her.

 

Hvad betyder strejke for patienter og pårørende?
For Region Syddanmarks vedkommende gælder strejken for medarbejdere, der arbejder på udvalgte afdelinger/afsnit på en række forskellige enheder, også her på OUH, du kan se en oversigt her.

 

Spørgsmål

Du kan finde svar på nogle af de spørgsmål, som kan være relevante for dig som patient eller pårørende i forhold til strejken her

 


 


Siden er sidst opdateret: 17-06-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring