Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPressepilFagligt nytpilFagligt nytpilMorten Vinther Nielsen ny overradiograf på Radiologisk Afdeling

Morten Vinther Nielsen ny overradiograf på Radiologisk Afdeling

Morten Vinther Nielsen

- Jeg ser frem til at bringe Radiologisk Afdeling godt ud på det nye OUH og til at fortsætte og styrke vores gode samarbejde med de andre afdelinger på tværs af OUH, siger Morten Vinther Nielsen, der tiltræder stillingen som ny overradiograf på Radiologisk Afdeling den 1. maj 2021.

Han ser den kommende udflytning, som en af de helt centrale opgaver i de næste år. Og det er en opgave, han glæder sig til at løfte sammen med ledende overlæge Ib Erik Jensen og alle de andre medarbejderne i afdelingen.
 

Fokus på trivsel og samarbejde 
Radiologisk Afdeling er en højspecialiseret og tekniktung afdeling, som har mange samarbejdsflader til resten af organisationen, og det betyder bl.a., at medarbejderne bliver mere spredt efter udflytningen.

- Det stiller ekstra krav til hele afdelingen, men det giver også nye muligheder, og som overradiograf vil jeg gøre mit ypperste for at Radiologisk Afdeling får en succesfuld udflytning med fokus på medinddragelse, trivsel og de gode patientforløb, fortæller Morten Vinther Nielsen.

Erfaren leder, som allerede kender afdelingen
Med Morten Vinther Nielsen ved roret, har Radiologisk afdeling fået en leder med stor erfaring indenfor ledelse, som samtidig kender afdelingen og allerede er del af afdelingens ledergruppe.

- Morten Vinther Nielsen har været leder siden 2005, hvor han var ledende radiograf på en privat klinik i Middelfart, og siden 2011 har han været afdelingsradiograf - først på Sygehus Lillebælt og fra 2016 på OUH. Så det er en leder med stor ledelseserfaring fra både det private og det offentlige, der nu overtager posten. Samtidig er han visionær og kompetent, så jeg er glad for at han bliver ny overradiograf, siger lægelig direktør Bjarne Dahler-Eriksen.  

Morten Vinther Nielsen har ud over de mange års erfaring netop afsluttet en diplomuddannelse i ledelse.

 

Stærk faglighed og behandling af høj kvalitet
Radiologisk Afdeling er midt i en spændende udvikling, og Morten Vinther Nielsen vil arbejde på at afdelingen forsat har en stærk forskningsenhed, og at afdelingen bliver førende inden for de nyeste teknikker og procedurer, herunder AI – alt sammen til glæde for patienterne.

- Jeg overtager posten efter min meget vellidte og dygtige kollega, Lene Tarp, som ved flere lejligheder har fungeret som min mentor. Jeg er derfor stolt over at gå i hendes fodspor, og jeg glæder mig til fortsat at udvikle afdelingen, slutter han. 

Morten Vinther Nielsen bor i Morud, er gift med Merete, der er anæstesisygeplejerske på Hjerte-, Lunge og Karkirurgisk Afdeling T på OUH. Sammen har de Rune på 29 og Christian på 25 år.

Morten overtager jobbet efter Lene Tarp, som stopper den 30. april.
 


Fakta om Morten Vinther Nielsen

• 2016-2021: Afdelingsradiograf, Radiologisk afdeling, OUH
• 2012-2016: Afdelingsradiograf, Røntgen og scanning, Kolding Sygehus
• 2005-2011: Ledende radiograf på Thava Middelfart Røntgen og scanning
• 2000-2005: Specialeansvarlig radiograf, Kolding Sygehus
• Derudover ansættelser som radiograf på OUH og Middelfart sygehus
 

• 2017-2021: Diplom i ledelse
• 2019-2021: Forbedringsledelse OUH 


Siden er sidst opdateret: 24-03-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring