Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Patienter, der skal podes for smitte med corona-virus inden en tid på OUH

Nogle patienter vil blive bedt om at blive testet (podet) for coronavirus/COVID-19 før undersøgelse eller indlæggelse på OUH. Hvis det gælder dig, vil du blive ringet op af afdelingen eller blive informeret om det i et indkaldelsesbrev. Tjek gerne din e-boks en ekstra gang eller to – og kontakt afdelingen, hvis du er i tvivl.

Husk en tid til test
Du skal have en tid på test-centeret, inden du møder op til test. Du vil typisk blive bedt om at gå ind og booke en tid til test på www.coronaprover.dk, og du skal så vidt muligt have gennemført din test indenfor 48 timer før din undersøgelse/operation/indlæggelse.

Har du ikke Nem-ID, kan du kontakte test-centeret på telefon 24 20 05 50 dagligt i tidsrummet kl. 8.00-15.00.

Er det et barn, der skal podes, kan forældrene booke en tid på www.coronaprover.dk. 15-18 årige skal bruge deres eget NemID.

Sådan finder du vej til test-centeret:
Se placeringen af testcentrene i Region Syddanmark

Svar på podningen?
Du finder dit eller dit barns svar på podningen ved at logge på med dit NemID på Sundhed.dk. Men bemærk, der kan gå mellem 24 og 72 timer, før du får svar. Nogle oplever, at de kun får vist, at prøven er taget: Få svaret frem ved at gå ind og vælge kun at få vist svar fra laboratorieområdet ”Mikrobiologi” (i stedet for ”Alle”).

 

Corona-virus: Vigtigt at vide for patienter og pårørende på OUH


Siden er sidst opdateret: 16-11-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring