Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPressepilFagligt nytpilFagligt nytpilOUHs Strategi for sygepleje 2020-2023

OUHs Strategi for sygepleje 2020-2023

Forsidebillede fra OUHs sygeplejestrategi 2020-2023

OUH’s Strategi for sygepleje 2020-2023 sætter retningen for den kliniske sygeplejes udvikling på OUH mod bl.a. mere nærhed til patienten, større inddragelse af patienter og pårørende, et styrket samarbejde med primær sektoren, en bedre udnyttelse af teknologien og et styrket fokus på uddannelse og kompetenceudvikling.

Strategi for sygepleje 2020-2023 er udviklet på baggrund af en evaluering af OUH’s tidligere sygeplejestrategi, input fra en bredt sammensat styregruppe, interviews med eksterne interessenter samt input fra medarbejdere i alle lag af organisationen på bl.a. involveringsmøder. Strategien blev skrevet i sidste halvdel af 2019 og afløser Strategi for sygepleje 2016-2019. Den ny strategi udkom i starten af marts 2020, hvorefter COVID19-pandemien kort efter krævede al fokus. Derfor er den relanceret nu.

Strategien sætter retningen for, hvordan den kliniske sygepleje skal udvikle sig de næste år på OUH. Der er bl.a. mål om mere nærhed til patienten, bedre og større inddragelse af patienter og pårørende, et styrket samarbejde med primær sektor med en tilgængelighed for sygeplejefaglig vejledning døgnet rundt og bedre udnyttelse af teknologi.

Et andet indsatsområde er uddannelse og strategisk kompetenceudvikling, hvor præ-graduat og post-graduat uddannelse skal styrkes, og medarbejdernes kompetences sættes endnu bedre i spil.

Strategien sætter også fokus på selve udviklings- og implementeringsopgaverne i forbindelse med strategien. Det skal sikre, at strategien bliver implementeret i bund, og at afdelingerne får den understøttelse til implementering, som de har brug for. Læs Strategi for sygepleje 2020-2023.
 


Siden er sidst opdateret: 24-06-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring