Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Lancering af strategien for brugerinddragelse

Ingen kender livet med diabetes bedre, end de mennesker der enten selv har diabetes eller er pårørende til en der har - Steno Diabetes Center Odenses fornemmeste opgave er derfor, at inddrage sine brugere så meget som muligt i behandlingen 
 

På den baggrund har Steno Diabetes Center Odense udarbejdet sin strategi for brugerinddragelse i tæt samarbejde med Forum for Brugerinvolvering, som blev lanceret ved en festlig lejlighed torsdag d. 10. oktober 2019. 

Det var en vellykket eftermiddag, der startede ud med indlevende præsentationer fra tre af forummets medlemmer Karen Petersen, Jessica Wentworth og Arne Caspersen, efterfulgt af en mindre workshop, hvor alle deltagere i grupper fik til opgave at kommentere og give feedback på indholdet i strategien.

Det bedste liv med diabetes

Dagen blev rundet af med en hyggelig og uformel reception og ikke mindst en præsentation af vinderen af Steno Diabetes Center Odenses slogankonkurrence, som blev medlem af Forum for Brugerinvolvering Anne Dorte Wiberg Christensen for hendes forslag "Det bedste liv med diabetes", for det er netop det, vi stræber efter at skabe for og sammen med patienter og pårørende.

Se billeder fra lancerigen nedenfor og læs pressemeddelelsen her eller via linket i menuen til højre, hvor medlem af Forum for Brugerinvolvering Arne Caspersen og Centerdirektør Jan Erik Henriksen udtaler sig om, hvorfor det er så vigtigt, at patienter og pårørende bliver hørt og inddraget. 


Brugerinvolveringsstrategi


Brugerinvolvering - fire veje


Brugerinvolvering - patientudvalg

 
Brugerinvolvering - en af fire veje
 
Brugerinvolvering - workshop
 
Brugerinvolvering - slogankonkurrencevinder - det bedste liv med diabetes
 
Brugerinvolvering - plenum

Fotos: Stemningsbilleder fra lanceringen taget af Malene Lagoni & Kristine Michailidis
 

Siden er sidst opdateret: 20-03-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring