Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Tilmelding til behandling

Vi gør vores yderste for at imødekomme alle tilmeldinger, men du/I kan opleve at blive afvist til behandling og må i så fald prøve at tilmelde dig/jer ved næste cyklus.

Du skal tilmelde dig på 1. menstruationsdag.

1. menstruationsdag er den morgen, du vågner med rigtig blødning. Af hensyn til prioritering og mulighed for at komme i behandling, er det vigtigt at du tilmelder dig på 1. menstruationsdag.

 

Tilmelding til behandling kan foregå via app’en Mit Sygehus eller her på hjemmesiden.

 

Ved tilmelding via app:

Det er vigtigt at du henter app’en Mit Sygehus og logger ind med dit Nem-ID inden din næste aftale på Fertilitetsklinikken. Dette skal du gøre for at få adgang til alle funktioner i app’en ved tilmelding til behandling.

Hent app’en i god tid og kontakt klinikken såfremt du ikke kan få adgang til tilmelding. Det kan være en god ide at opdatere app’en, hvis du oplever problemer.

Du sender din tilmelding i app´en ved at klikke på fanebladet ”Spørgeskema” og derefter udfylde skemaet ”Tilmelding til behandling”.

Ved tekniske problemer vedr. app'en kan du ringe på tlf. 65 41 50 50 for hjælp.

 

Ved tilmelding via hjemmesiden skal du følge nedenstående link:

 

Tilmelding til behandling

 

Du får i løbet af 1-2 hverdage besked i din e-Boks med information om mødetidspunkt og medicin. Melder du dig til en lang IVF behandling, kan der gå op til 1 uge, før du får svar.
Hvis du ikke har fået svar inden for ovenstående tidsfrist, er du velkommen til at kontakte os på hverdage mellem kl. 13 og 15. Du kan læse mere her om ferielukning og ventetid til behandling.

 


Siden er sidst opdateret: 18-05-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring