Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilPatienter og pårørendepilPatient og pårørendepartnerskab

Patient og pårørendepartnerskab

Billede til patient og pårørende portal med tekstboks 440

 

Gør os bedre på OUH

Som patient eller pårørende på OUH kan du dele erfaringer med os og give dine input, når vi f.eks. udvikler nye løsninger, bygger om, bygger nyt eller beslutter, hvilke sygdomme vi skal forske i.

- Som patient eller pårørende ved du, hvad der gør en forskel, når man er patient. Netop dine oplevelser og erfaringer kan gøre os meget klogere på, hvordan vi skal udvikle OUH til at blive patienternes foretrukne universitetshospital. Derfor vil vi gerne have dig som vores partner, så vi kan lære af dig og dine erfaringer,

Niels Nørgaard Pedersen, adm. sygehusdirektør OUH

Hvad kan jeg være med til?
Vil du helst besvare spørgeskemaer hjemme fra sofaen, interviewes, deltage i workshops eller være en fast deltager i et råd eller udvalg?

Dine erfaringer og holdninger kan på mange forskellige måder gøre en stor forskel for andre patienter og pårørende i fremtiden. Du bestemmer selv hvordan og hvor meget.

Du kan læse mere om nogle af dine muligheder her:

Hvordan foregår det?
Når du melder dig som patient- og pårørendepartner, siger du ja til, at vi må kontakte dig om forskellige former for samarbejde. Du vurderer altid selv, hvad du har lyst til at være med til.

Når du har tilmeldt dig, inviterer vi dig til en samtale, hvor vi enten mødes eller over telefonen snakker om gensidige forventninger til samarbejdet. Vi inviterer dig også til en introduktion til OUH og Nyt OUH. Introduktionerne afholdes et par gange om året.

 

knap til patient og pårørendepartnerskab - tilmeld dig
 
Kontakt:
Patient- og Pårørendeservice
Mail: ouh.ppservice@rsyd.dk
Katja Holm Hansen, Tlf. 6541 1372 
 
patientpartner

Siden er sidst opdateret: 09-12-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring