Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilnyhederpilSyddansk efteruddannelse skal betales af sygehusene

Syddansk efteruddannelse skal betales af sygehusene

Regionens koncernledelsesforum har besluttet, at sygehusansattes efteruddannelse skal betales af sygehusene og ikke medicinalindustrien. Beslutningen om at sige nej til industribetalt efteruddannelse vil blive diskuteret på et møde med OUHs afdelingsledelser den 28. juni

Når syddanske sygehuslæger og andre sygehusansatte fremover deltager i kongresser og andre efteruddannelseskurser, er det de syddanske sygehuse, der skal betale, og ikke medicinalindustrien, som det hidtil ofte har været. Det har Region Syddanmarks koncernledelsesforum truffet en principbeslutning om.

Direktionen på OUH har været med til at træffe beslutningen og bakker op om denne.
Region Syddanmark går nu i gang med at udarbejde et forslag til et sæt retningslinjer for den nye praksis på området. Retningslinjerne skal blandt andet indeholde hvilke typer af efteruddannelse, de syddanske sygehuse skal finansiere.

Det er væsentligt for direktionen på OUH at slå fast, at videreuddannelse også fremadrettet vil være et helt centralt element i sikringen af den faglige udvikling på hospitalet.
Beslutningen om at sige nej til industribetalt efteruddannelse vil blive diskuteret på et møde med OUHs afdelingsledelser den 28. juni.


Siden er sidst opdateret: 27-06-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring