Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionenpilnyhederpilOUH er mestre i at få ledige i gang igen

OUH er mestre i at få ledige i gang igen

Sådan lyder overskriften i Fyens Stiftstidende i dag. Anledningen til avisens besøg er, at OUH for nylig var i Folketingets Ligestillingsudvalg. Vi var inviteret, fordi de praktikanter, vi har i aktivering, klarer sig bedre end gennemsnittet.

Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune arbejder sammen med mange virksomheder, når ledige, der har været udenfor arbejdsmarkedet i længere tid, skal tilbage i arbejde. Her på OUH startede samarbejdet med virksomhedspraktikanter, der kom i praktik som patientvejledere, og siden har vi udviklet samarbejdet, så det nu inkluderer praktikanter i køkkenet og på afdeling S.

Målet med virksomhedspraktikken er at få den ledige videre, enten i ordinært job eller jobrotation, i løntilskud, fleksjob eller uddannelse eller måske blot til afklaring til videre indsatser. Jo flere, der kommer i job, desto bedre, og det er her, OUH ligger godt med en statistik, der overgår målene fra Odense Kommune.

Derfor har repræsentanter fra OUH netop været i Folketingets Ligestillingsudvalg for at fortælle, hvad det er, vi gør, som fører den ledige videre på sin vej mod arbejdsmarkedet. Og det førte til, at hotelchef Anne Kragh-Sørensen sammen med Louise Vestring fra afd. S sammen med en større gruppe praktikanter tog imod Fyens Stiftstidende i sidste uge. Du kan læse resultatet her.
 


Siden er sidst opdateret: 17-02-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring