Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Velkommen, Kim Brixen

Kim Brixens velkomstreception 01092014.jpg

Sundhedsdirektør i Region Syddanmark, Jens Elkjær, holder tale for Kim Brixen ved velkomstreceptionen. Ved siden af Kim står sygehusdirektør Jane Kraglund.


Den 1. september tiltrådte Kim Brixen officielt stillingen som direktør på OUH. Det blev markeret ved en velkomstreception.

Sundhedsdirektør Jens Elkjær bød som den første af talerne Kim Brixen velkommen til hans første officielle dag som direktør på OUH - på trods af, at han allerede har været i gang i de tre måneder, der er gået, siden han blev valgt til jobbet.

- Du kan gå ind i jobbet med den autoritet, at du allerede kender hele området rigtigt godt. Kampen om at udnytte og udvikle OUH’s position på landsplan er kun lige begyndt, sagde Jens Elkjær bl.a. i sin tale.

Sygehusdirektør Jane Kraglund bød Kim Brixen velkommen på hele direktionens vegne:

- Vi vil møde mange udfordringer i fremtiden, bl.a. på økonomien, en ny specialeplan og kravene på kræftområdet. Men vi må fastholde fokus på arbejdet med kvalitet og vores kodeks – det er det, der skal sætte OUH på landkortet i fremtiden. I fællesskab skal vi finde nogle nye veje, og med den gejst, fantastiske kreativitet og evne til at bringe forskningsperspektivet ind i alle udfordringer, som du har vist, er jeg sikker på, at vi nok skal finde nogle gode løsninger sammen, sagde hun bl.a. i sin tale.

Blandt de mange talere var også dekan Ole Skøtt fra SDU, der takkede Kim Brixen for deres fantastiske samarbejde i den tid, Kim var institutleder på Klinisk Institut:

- Du kan inspirere dine medarbejdere og bringe det bedste frem i folk, så de med god grund bliver stolte af det, de opnår. Du er sindssygt flittig, og når du er involveret, så bliver det til noget. Du er uhyre kreativ og eminent til at finde på konstruktive løsninger, som også virker i virkeligheden. Vi vil savne dig i institutlederkredsen, men jeg glæder mig over, at vi kan fortsætte samarbejdet i din nye stilling, sagde han bl.a.

Læs mere om Kim Brixen og hans ansættelse som direktør i artiklen ”Kim Brixen ny direktør på OUH” fra juni: http://www.ouh.dk/wm446179
 

Kim Brixens velkomstreception 01092014.jpg


Siden er sidst opdateret: 02-09-2014 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring