Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilForskning, job, uddannelse og samarbejdepilNyhederpilInvitation til Åben Forskerdag 2013

Invitation til Åben Forskerdag 2013

Åben forskningsdag

Syddansk Universitet, Det Sundhedsvidenskabelig Fakultet og Region Syddanmark, sundhedsområdet har hermed den store fornøjelse at invitere til årets Åben Forskerdag den 25. april 2013 på Trinity ved Fredericia.


Åben Forskerdag er for alle ansatte i Region Syddanmark og på Syddansk Universitet, som enten har interesse for sundhedsforskning, arbejder med sundhedsforskning eller udøver sundhedsforskning.

På dagen er der gode muligheder for at få et indblik i spændende forskning, der udspringer fra Syddanmark. Om formiddagen fra kl. 9.30-11.30 præsenteres således forskningsprojekter som korte foredrag i tematiserede workshops.

Efter frokost fra kl. 12.30-14.30 er ”Internationalisering af sundhedsforskningen i Syddanmark” på bordet som forskningspolitisk emne - det belyses via oplæg af lokale, regionale og nationale oplægsholdere. Blandt andet med oplæg fra Nikolaj Helm-Petersen som er dansk forskningsattaché i Tyskland i et af de tre innovationscentre som Uddannelsesministeriet og Udenrigsministeriet sammen driver i München, Shanghai og Silicon Valley. Desuden oplæg fra forskere i Syddanmark, som har en udenlandsk baggrund og fra syddanske forskere med erfaring fra et ophold ved en udenlandsk forskningsinstitution.

Desuden bliver der mulighed for at møde nogle af de folk, som står bag de supportfunktioner som Syddansk Universitet og Region Syddanmark stiller til rådighed for forskerne. Det sker i et udstillerområde.

Deltagelse på dagen er gratis, men kræver tilmelding senest den 15. april på: http://regionsyddanmark.dk/wm413682

Tilmelding af foredrag i formiddagens workshops sker ved indsendelse af abstract til: katjensen@health.sdu.dk senest 31. marts 2013. Se yderligere information om tilmelding af og krav til abstracts i vedhæftet bilag.

I ugen før Åben Forskerdag udsendes det endelig program til alle tilmeldte.


Specialkonsulent Bo Mikkelsen 

 

 


Siden er sidst opdateret: 16-05-2013 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring