Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Socialrådgiver

 
Socialrådgiveruddannelsen
 

Odense Universitets Hospital har gennem mange år været praktiksted for socialrådgivere. Der udbydes typisk én praktikplads pr. semester.

Socialrådgiverne på Odense Universitets Hospital er ansat på de kliniske afdelinger med enten sygeplejefaglig eller lægefaglig ledelse. Socialrådgiverens arbejdsopgaver varierer meget fra afdeling til afdeling. Arbejdet er kendetegnet ved en høj grad af tværfagligt og tværsektorielt samarbejde. Det varierer fra semester til semester hvilken afdeling, der modtager studerende.

Fordeling af praktikpladser for socialrådgiverstuderende på Odense Universitets Hospital varetages suverænt af University College Lillebælt, hvorfor den studerende må gå via det autoriserede fordelingssystem. Den modtagende afdeling udarbejder en mere specifik profil, som kan ses på skolen i forbindelse med valg af praktiksted.
Der er socialrådgivere ansat på Indvandrermedicinsk klinik, Børneafdelingen, Familieambulatoriet, Smertecentret, Kræftafdelingen og Afdeling for sikkerhed og arbejdsmiljø(personalerådgivning).

 

 

 

 

 

   

 


Siden er sidst opdateret: 03-05-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring