Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Nyheder


Link 110.000 kr. til forskning i gigt
Afdelingslæge, postdoc Morten Rune Blichfeldt-Eckhardt, Anæstesiologisk Afdeling V, Odense Universitetshospital har fra Gigtforeningens forskningsråd modtaget 110.000 kr. til projektet ’Biomarkers of Chronic Pain: Signs of a Central neuroinflammation’.
Link App hjælper respiratorpatienter med at kommunikere
På Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V på OUH hjælper ny app de vågne patienter, der er tilkoblet en respirator, med at kommunikere.
Link OUH-afdeling vinder uddannelsespris
Sundhedsstyrelsen har i dag kåret Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V til årets bedste uddannelsesafdeling.
Link Ansatte podes i forbindelse med MRSA-undersøgelse
Cirka 120 ansatte på VITA bliver i øjeblikket podet for mulig MRSA-smitte. Podningen er en del af den opfølgende undersøgelse af de tilfælde af MRSA, som blev konstateret på hospitalet tidligere i september og august.
Link Ultralyd i lægeambulancer giver bonus
Link Reduktion i antallet af tryksår på intensivafsnit V/Vita
Vita har reduceret antallet af tryksår på afsnittet med 24 procent fra 2013 til 2014.
Link Stor ros til Christina Bach fra Afdeling V
Anæstesisygeplejerske Christina Bach fra Afdeling V i Odense gjorde en aften i juli en ekstraordinær indsats over for en pårørende i forhallen og reddede dermed mandens liv.
Link Stort OUH-forsøg med vågne respiratorpatienter
Opsigtsvækkende forskning med vågne respiratorpatienter på OUH bliver nu afprøvet på otte sygehuse i Danmark, Norge og Sverige.
Link Rullende intensivafdeling redder børneliv
60-70 gange om året skal en lille nyfødt og kritisk syg baby bringes til OUH fra et andet sygehus. Det sker i en specialbygget ambulance bemandet med specialister fra hospitalet, og den tidlige indsats redder liv.
Link Trykkammerbehandling - nu også i Odense
OUH i Odense åbnede den 1. maj i år for behandling i trykkammer. Lars Hansen er tidligere strålebehandlet for kræft i hoved - halsområdet og er en af de patienter, som nyder godt af det nye behandlingstilbud. Dette er hans behandling nr. 35

Siden er sidst opdateret: 21-01-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring