Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Sygeplejerske

Uddannelse:

Ortopædkirurgisk afdeling, OUH varetager blandt andet kliniske uddannelsesforløb indenfor sygeplejestudiet i de kliniske moduler fra 1 – 12.

Til varetagelse af uddannelsesopgaverne er der i de enkelte afsnit en klinisk vejleder, der dels i samarbejde med afdelingssygeplejersken har ansvaret for kontinuerligt at kvalificere og udvikle studiemiljøet og dels i samarbejde med de øvrige sygeplejersker varetager den daglige vejlederfunktionen.

I henhold til kriterier for godkendelse af uddannelsessteder på OUH, er der i afdeling O udarbejdet en Generel studieplan for de afsnit, som varetager kliniske uddannelsesforløb.

Afsnittenes studieplan for de enkelte moduler vil blive sendt til den studerende sammen med et velkomstbrev.

Undervisning:

Det kliniske undervisningsforløb vil, i samarbejde med den kliniske vejleder, blive tilrettelagt ud fra et individuelt behov og målene for perioden.

Desuden tilstræber vi, at der opnås en indsigt i arbejdsvilkårene som færdiguddannet sygeplejerske, hvilket betyder, at du skal forvente at deltage i weekend-, aften og nattevagter sammen med den kliniske vejleder / andre sygeplejersker.


Siden er sidst opdateret: 16-11-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring