Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Social og sundhedsassistent

 

Uddannelse:

Ortopædkirurgisk afdeling, OUH varetager blandt andet kliniske uddannelsesforløb indenfor social- og sundhedsassistentuddannelsen i alle 3. praktikperioder.

Til varetagelse af uddannelsesopgaverne er der i de enkelte afsnit en klinisk vejleder, der dels i samarbejde med afdelingssygeplejersken har ansvaret for kontinuerligt at kvalificere og udvikle studiemiljøet og dels i samarbejde med afsnittets praktikvejledere varetager den daglige vejlederfunktionen af elever.

I henhold til kriterier for godkendelse af uddannelsessteder på OUH, er der i afdeling O udarbejdet en Generel uddannelsesplan, gældende for det enkelte afsnit, som varetager uddannelsesforløb. Her indgår en uddannelsesplan for de enkelte praktikperioder.

Undervisning: 

Det kliniske undervisningsforløb vil, i samarbejde med den kliniske vejleder og din/dine praktikvejledere, blive tilrettelagt ud fra et individuelt behov og målene for perioden.

Desuden tilstræber vi, at der opnås en indsigt i arbejdsvilkårene på OUH, som færdiguddannet social- og sundhedsassistent, hvilket betyder, at du skal forvente at deltage i weekend-, aften og nattevagter sammen med en praktikvejleder. Din læring er i fokus, så der er ikke på forhånd planlagt et bestemt antal vagter.


Siden er sidst opdateret: 16-11-2020 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring