Dette er tekstversionen af Forskningsformidling
Klik her for at komme til den grafiske version af Forskningsformidling

Forside - Læs op - Sitemap


Forskningsformidling


Der ligger et stetoskop på et computertastatur.
For OUH er det vigtigt at dele viden om forskningsresultater til det omgivende samfund. Derfor har OUH prioriteret initiativer, der skal udbrede kendskabet til al den spændende forskning, der foregår på OUH.
 

Nyheder
Er du interesseret i flere oplysninger om, hvad der sker på OUH, kan du orientere dig om de faglige nyheder på OUH.

Ønsker du derimod at få kontakt til en af vore forskere, er du velkommen til at kontakte dem direkte gennem den enkelte forskningsenhed eller finde flere oplysninger og kontaktmuligheder her.

 

Forskerportrætter
På OUH forskes der inden for mange forskellige specialer og fagområder, så vi hele tiden kan forbedre behandlingen af patienterne. Forskningsportrætterne viser eksempler på, hvad nogle af OUH's ph.d.-studerende forsker i.
 

OUH TALKS
For at udbrede kendskabet til hverdagen på et hospital og sundhedsvæsenet udgiver OUH podcasts med fokus på sundhedsfaglige emner. OUH TALKS podcasts vil starte op i foråret 2021.
 

OUH Konferencer
På OUH er der mange forskellige konferencer året rundt. Se hvilke og hvordan du som OUH forsker kan få hjælp, hvis du selv skal planlægge en konference.
 

OUH Linkedin
OUH formidler forskningsresultater på mange platforme og måder. Men ønsker du at følge med, så kan du blive orienteret om dette ved at følge OUH's Linkedin profil. 

 

 

 
Region Syddanmark - Email: kontakt@regionsyddanmark.dk