Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

SimC OUH

Simulationscentret SimC er et læringscenter, der arbejder med professionel kompetenceudvikling og uddannelse af postgraduat sundhedspersonale baseret på simulation. I tråd med OUHs ambition om at være ”Patientens Universitetshospital” arbejder vi ud fra ”Patienten først – til sidst” forstået som, at simulationstræning gør det muligt at træne på simulatorer, dukker eller figuranter fremfor på patienter. 


SimC er for alle faggrupper, og her er mulighed for simulationstræning på alle niveauer. SimC's kurser kan findes i Plan2Learn. Derudover hjælper vi gerne med at tilrettelægge et kursus, der passer til netop jeres behov.

SimC tilbyder træning i forskellige tekniske procedurer (f.eks. PVK- eller sondeanlæggelse) og avancerede tekniske procedurer (f.eks. laparoskopi, endoskopi, nødtrakeotomi, ultralydsvejledt PVK, pleuracentese). Derudover tilbydes træning i tekniske færdigheder (f.eks. kommunikation med ABCDE, closed-loop, ISBAR) og ikke tekniske færdigheder (f.eks. teamwork og lederskab) i SimC eller på egen afdeling i forskellige scenarier.

SimC er opdelt på tre lokaliteter.

 

Organisatorisk set er SimC under stabsafdelingen Klinisk Udvikling, som er ledet af uddannelseschef Karin Albjerg. Den daglige drift varetages af SimC's driftsteam. 

Kontakt SimC:
• SimCs email: ouh.simc@rsyd.dk
• Telefon: +45 24407484 

 


 Siden er sidst opdateret: 21-07-2021 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring