Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Aktuelt


Link OUH styrker patientkommunikationen med forskningscenter
Center for Forskning i Patientkommunikation flytter til OUH fra Sygehus Lillebælt.
Link Lempede besøgsrestriktioner
Fra den 2. juli åbnes der mere op for besøgende på OUH
Link Drive-in åbent hus på Nyt OUH
Danmarks største nybyggede sygehus skyder op syd for Odense. Det enorme byggeri kan opleves i en coronasikret udgave af åbent hus på Nyt OUH søndag den 6. september 2020.
Link Rullende ambulatorium sættes nu ind i kampen mod hepatitis C
Region Syddanmark har en klar ambition om at udrydde hepatitis C. Et rullende ambulatorium er nu indviet for at opspore smittede patienter.
Link På OUH kan man virkelig gøre en forskel som frivillig
Region Syddanmark har ansat seks frivillighedskoordinatorer for at få mere samarbejde med frivillige på regionens sygehuse og i psykiatrien. Mød Karina Andersen, som lige nåede at starte på OUH Odense Universitetshospital – Svendborg Sygehus lige før coronaen brød løs. Der måtte kreative ideer til, og det blev f.eks. til et tilbud til patienter om frivillige telefonvenner.
Link Behandling af kroniske smerter efter helvedesild med akupunktur
Har du smerter efter helvedesild? Så kan du nu deltage i et forskningsprojekt på OUH, hvor vi undersøger effekten af akupunktur på kroniske smerter efter helvedesild.
Link Professor i kardiologi på OUH og SDU
Overlæge Axel Brandes ved Hjertemedicinsk Afdeling B, Odense Universitetshospital, er udnævnt til professor i kardiologi ved Klinisk Institut, SDU.
Link Ny ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik
Jesper Rasmussen bliver ny ledende overlæge på Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik. Han begynder i det nye job den 1. oktober 2020, og tager over fra Lars Brandt, som fortsætter i afdelingen som specialeansvarlig overlæge, forskningsleder og ansvarlig for Klinik for Musikersundhed
Link Akut skulderskade bør fortsat diagnosticeres med MR-scanning frem for ultralyd
Dermed valgte OUH’s behandlingsråd på sit første møde ikke at sidestille MR-skanning og ultralydsundersøgelse, sådan som American College of Radiology gør.
Link Hvad er vigtigt for dig?
Hvad er vigtigt for dig i forhold til DIN sygdom og behandling? OUH markerer i hele uge 24 den internationale "Hvad er vigtigt for dig?"-dag
Link OUH Aktuelt arkiv

Siden er sidst opdateret: 04-06-2020 af Odense Universitetshospital.