Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

For dig, der skal testes / podes for coronavirus


Patienter, der skal podes for smitte med corona-virus inden en tid på OUH

Nogle patienter vil blive bedt om at blive testet (podet) for coronavirus/COVID-19 før undersøgelse eller indlæggelse på OUH. Hvis det gælder dig, vil du blive ringet op af afdelingen eller blive informeret om det i et indkaldelsesbrev. Tjek gerne din e-boks en ekstra gang eller to – og kontakt afdelingen, hvis du er i tvivl.

Husk en tid til podningsklinikken
Du skal have en tid til podningsklinikken, inden du møder op til podning. Du vil typisk blive bedt om at gå ind og booke en tid til test på www.coronaprover.dk, og du skal så vidt muligt have gennemført din test indenfor 48 timer før din undersøgelse/operation/indlæggelse. Har du ikke Nem-ID, kan du kontakte podningsklinikken på telefon 24 20 05 50 dagligt i tidsrummet kl. 8.00-15.00. For børn under 15 år gælder, at forældrene skal ringe til Børne- og Unge-Podningsklinikken på telefon 29 46 29 17.

Sådan finder du vej til podningsklinikken:

 


 

Patienter med symptomer på corona-virus, der skal podes for  smitte

Hvis du oplever symptomer på corona-virus, skal du kontakte din egen læge.

Uden for lægens åbningstid skal du ringe til lægevagten på 70 11 07 07. Borgere, der opholder sig på Ærø skal kontakte vagtlægen på 63 52 30 90.

Hvis lægen henviser dig til en podning for corona-virus, vil podningen foregå på podningsklinikken på OUH. Husk, at du skal have en tid til podningsklinikken, inden du møder op til podning

Sådan finder du vej til podningsklinikken:

 


 

Borgere uden symptomer, der skal podes for corona-virus

Hvis ikke du har syptomer og ikke skal screenes inden din behandling på OUH, skal du podes på Testcenter Odense (De Hvide Telte). Husk, at du først skal have modtaget en henvisning og booket en tid på www.coronaprover.dk.

Podning drive-in: Kommer du i bil, skal du ikke træde ud af bilen, men blot rulle vinduet ned.

Find vej til Testcenter Odense:

  • Vibelundvej 70, 5200 Odense

Læs mere: Corona-virus: Vigtigt at vide for patienter og pårørende på OUH


Siden er sidst opdateret: 26-05-2020 af Odense Universitetshospital.