Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

OUH Innovationsdag

OUH's årlige innovationsdag hylder de innovative ideer og løsninger, som hver dag udvikles overalt på hospitalets matrikler af engagerede og nytænkende medarbejdere.

 

Målet med OUH's Innovationsdag er at inspirere, vidensdele og sprede gode ideer og løsninger mellem hospitalet medarbejdere, for at bidrage til yderligere innovation og genbrug af løsninger, som har vist værdi.

Innovationsdagen bruges desuden til at uddele RAP-prisen; en innovationspris på 20.000 kr, som går til det mest Relevante og Ambitiøse Påhit. Afdelingerne nominerer selv løsninger til prisen, og det er deltagerne på innovationsdagen, som vælger vinderen via en afstemning i løbet af arrangementet.

På Innovationsdagen præsenteres også resultater fra de projekter, som året før har modtaget penge fra OUH's Innovationspulje. På den måde bliver det synligt, hvad midlerne er givet til og hvilke initiativer, der er i gang rundt om på OUH.

Innovationsdagen er for alle personalegrupper på OUH's kliniske afdelinger samt stabene - derfor findes det meste af informationen om dagen på OUH's Intranet (https://intra.ouh.rsyd.dk/portal/f-i-mtv/Innovationsdag/Sider/default.aspx).

 

Innovationsdagen 2019 blev afholdt d. 28. oktober 2019. Den forventede dato for 2020 er d. 20. oktober. 


Hvis du har spørgsmål vedr. OUH's innovationsdag eller ønsker at få direkte besked om Innovationsdagen 2020, kan du kontakte innovationskonsulent Lea Bohn, OUH Innovation, Klinisk Udvikling på lea.bohn@rsyd.dk.  

 


Se program-hæfter inkl. oversigt over præsenterede projekter og nominerede til RAP-prisen her:


Siden er sidst opdateret: 05-11-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring