Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Odense Universitetshospitals ph.d.-pulje til driftsmidler 2018

Opslag

 

English info – please refer to ”Call for proposals” in the box ”Mere information” in the right side of the webpage. Please read and follow the guidelines.

 

Ny pulje til ph.d.-driftsmidler

OUH’s forskningsråd har besluttet at oprette en ny pulje, hvor der alene kan søges driftsmidler af ph.d.-studerende. Vær opmærksom på, at det dermed ikke længere er muligt at søge om driftsmidler af ph.d.-studerende via OUH’s pulje med frie forskningsmidler.

 

Midler i puljen

Der er i 2018 afsat i alt 1 mio. kr. i puljen til driftsmidler til ph.d.-studerende. Der gives støtte på minimum 50.000 kr. og maksimum 200.000 kr. pr. ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

Der er én ansøgningsrunde i 2018 med ansøgningsfrist den 11. september 2018 kl. 23.59. Det forventes, at der afholdes bedømmelsesmøde i starten af november 2018, og at der kan gives svar på ansøgninger i slutningen af november 2018.

 

Alle discipliner kan søge

Alle forskningsdiscipliner kan komme i betragtning, herunder den kliniske patientnære forskning, epidemiologisk forskning, eksperimental laboratorieforskning og sundhedstjenesteforskning.

 

Elektronisk ansøgningssystem

Du skal indsende ansøgningen via det elektroniske ansøgningssystem. Det fulde opslag og adgang til det elektroniske ansøgningssystem finder du i boksen "Mere information" til højre.

 

Husk at læse hjælpeteksten i efond og det fulde opslag.

 

OBS: Hvis du anvender mange akronymer eller forkortelser i ansøgningen, da vedhæft en liste med deres betydning.

 

Spørgsmål 

Du kan rette eventuelle spørgsmål til: ouh.kfiu.forskning@rsyd.dk 


Siden er sidst opdateret: 11-09-2018 af Odense Universitetshospital.