Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

ForsidepilForskning, job, uddannelse og samarbejdepilOUH Talks og OUH Short TalkspilOUH TALKSpilAfholdte arrangementerpil3. oktober 2018: Nyretransplantationer ved OUH: før, nu og i fremtiden

3. oktober 2018: Nyretransplantationer ved OUH: før, nu og i fremtiden

Den bedste behandling af terminalt nyresvigt er nyretransplantation. Siden den første nyretransplantation på OUH for knapt 50 år siden er der løbende sket forbedringer af den medicinske/kirurgiske behandling ligesom den teknologiske udvikling har muliggjort nyretransplantationer der for blot få år siden var umulige.

 

Den stigende transplantationsaktivitet er betinget af det stigende donorudbud, både fra afdøde og levende donorer.

Med den stigende transplantationsaktivitet pga. de øgede muligheder, er behovet for intra- og ekstraregionalt samarbejde også blevet tiltagende nødvendigt.

Indlæggene vil samlet beskrive udvalgte fremskridt, der samlet har medført den stadigt stigende succes vi med nyretransplantationerne på OUH, og som medfører, at vi nu modtager henvisninger fra hele landet.

 

Se videoen fra arrangementet her: 

 

 

Se præsentationerne fra arrangementet:

 

Velkomst ved direktør Michael Dall, OUH

 

Præsentation v. overlæge Claus Bistrup, Nyremedicinsk afdeling Y; konst. overlæge Christina Rosenlund, Neurokirurgisk afdeling U og overlæge Francois Baudier, Hjerte- Lunge- og Karkirurgisk afdeling T. 


Siden er sidst opdateret: 03-10-2018 af Direktionssekretariatet.