Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

13. juni 2018: Strategi for lægers uddannelse

”Patienten først” er tilgangen og ambitionen, når OUH skal skabe værdi for patienterne.
OUH´s nye strategi for lægelig uddannelse har derfor fået overskriften ”Excellent uddannelse – vejen til patienten først”.

 

Excellent uddannelse udgør sammen med excellent patientbehandling og forskning tre ligeværdige grundlæggende funktioner, som understøtter OUH´s vision om at være patientens universitetshospital med høj patientsikkerhed.

 

Med afsæt i strategien for lægers videreuddannelse fra 2013 blev en arbejdsgruppe nedsat i sommeren 2017. Gruppen har siden arbejdet intensivt med at formulere indhold og nye mål for strategien for lægelig uddannelse på OUH i samarbejde med uddannelsesinteresserede klinikere.

 

Strategien blev for første gang præsenteret på OUH TALKS den 13. juni 2018 af direktør Michael Dall og  medlemmer af strategigruppen, som fortaltee om strategiens fire indsatsområder:

 

·       Ledelse af lægelig uddannelse

·       Kvalitetsudvikling af uddannelsen

·       Praktisk klinisk uddannelse

·       Livslang læring

 

Strategien for lægelig uddannelse på OUH vil blive implementeret på OUH løbende frem mod 2021, og på dagens OUH TALKS blev det vurderet, hvad det har af betydning for OUH som organisation, afdelingerne og DIG som ansat på OUH. 

 

Se videoen fra arrangementet her:

 

 

Oplæg v. direktør Michael Dall og medlemmer af strategigruppen

 

 


Siden er sidst opdateret: 13-06-2018 af Direktionssekretariatet.