Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilPatientrelaterede afdelingerpilOdensepilFælles Akutmodtagelse (FAM)pilOm afdelingenpilNyhederpilFynske patienter er mere tilfredse med ventetiden i akutmodtagelsen end i 2016

Fynske patienter er mere tilfredse med ventetiden i akutmodtagelsen end i 2016

Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Ny undersøgelse af patientoplevelser på Fyns akutmodtagelser

Ventetiden er mere acceptabel, og informationen om eventuelle forsinkelser er blevet bedre. Det siger fynske patienter om akutmodtagelsen på Odense Universitetshospital i den netop offentliggjorte landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser fra landets akutmodtagelser.

Tilfredsheden med tilbuddet på akutmodtagelsen i Odense er på de fleste spørgsmål på niveau med undersøgelsen offentliggjort i 2017. Afdelingsledelsen er i gang med at gennemgå tilbagemeldingerne fra patienterne i dybden for at finde de rette indsatsområder til forbedring af patientoplevelsen. 

Sydfynsk tilfredshed højere end landsgennemsnittet
På grund af dataforviklinger indgik akutmodtagelsen i Svendborg ikke i den forgangne undersøgelse. Den netop offentliggjorte undersøgelse viser dog, at patienterne i den sydfynske akutmodtagelse er mere tilfredse end landsgennemsnittet på en række parametre, herunder den samlede tilfredshed med besøget.

Afdelingsledelsen på Medicinsk Afdeling M/FAM Svendborg sætter på baggrund af undersøgelsen kaffe/drikkeautomater op inden for den nærmeste fremtid og arbejder på at finde en løsning, som gør det muligt for skadestuepatienter og -pårørende at få mad under deres ophold i FAM. Netop adgangen til mad og drikke er det eneste spørgsmål, hvor den sydfynske akutmodtagelse vurderes lavere end landsgennemsnittet.

Læs hele rapporten her
 


Siden er sidst opdateret: 11-01-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring