Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Diabetesbehandlingen foregår nu på Steno Diabetes Center Odense

Via en donation på 1,4 milliarder kroner fra Novo Nordisk Fonden til Region Syddanmark er det blevet muligt fra 1. januar 2018 at etablere Steno Diabetes Center Odense.

Det er startskuddet til at samle al OUH’s behandling og forskning i Steno Diabetes Center Odense, og derfor modtager patienter, som har været vant til at modtage indkaldelser fra diabetesklinikken på OUH, nu indkaldelser fra Steno Diabetes Center Odense.

I en kort overgangsperiode vil man dog på skiltning, i OUH’s Find Vej-app og i indkaldelsesbreve og sms’er beklageligvis kunne støde på begge navne.

Diabetesbehandlingen foregår dog stadig samme sted – og med samme personale – på Odense Universitetshospital, nemlig i bygningen med indgangsnummer 90-93, 3. sal (diabetesambulatoriet) eller i bygningen med indgangsnummer 112, 6. sal (diabetesklinikken). Det vil fremgå af indkaldelsesbrevet, hvor man skal møde op.

Steno Diabetes Center Odense bliver også en del af Nyt OUH, når det er færdigbygget. Her vil det blive ét af Nordeuropas største og mest moderne diabetescentre.

Læs mere om det nye center
 


Siden er sidst opdateret: 08-01-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring