Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Bookingsystem

 


Tilgå bookingsystemet her
 
Vagtordningen
 

Brugernavn og password til bookingsystem:
Du får tilsendt dit brugernavn og din adgangskode på SMS til vores bookingsystem, når du er blevet oprettet som vikar hos os.
Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, eller af anden grund ikke kan logge ind i bookingsystemet, skal du ringe til os på tlf. 66 13 99 18 i tidsrummet kl. 8.00 - 19.00.
 

Hvordan skriver jeg mig op til en vagt?:
Du skriver dig op til en vagt ved at logge ind i bookingsystemet, og finde din kalender. Herinde kan du selv bestemme hvilke dage og tidspunkter du ønsker at arbejde på. Når du skriver dig op og ønsker at tage vagter skal du sørger for at gøre din kalender grøn. Den grønne farve betyder at du vil arbejde. Du har også mulighed for at gøre din kalender rød, det betyder at du på ingen måde har mulighed for at arbejde. Hvis din kalender er grå, kan vi godt finde på at sende dig en SMS og spørger om du kan arbejde. Du finder en vejledning til opskrivning af vagter her.

 

Husk at være omhyggelig med at udfylde alle felter korrekt.

Hvis du ikke får alle felter udfyldt korrekt, kan vi have svært ved at søge dig frem i systemet, og vi har dermed også svært ved at finde den rette vagttager til de enkelte ordrer.

Dine krydser fungerer som systemets søgenøgler, derfor er det vigtigt at alt bliver udfyldt.

Hvis du oplever problemer eller er i tvivl er du velkommen til at kontakte os.


Tilbage til forsiden

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 15-10-2019 af Odense Universitetshospital.