Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

For afdelinger

Her finder du en guide til bestilling af vagter

 


Sådan bestiller du en vagt

1. Ring på telefon 66 13 99 18

2. Oplys sygehus, afdeling og dit navn

3. Oplys hvilken type vagt, du ønsker at bestille

 

Se vores guide for vagttyper.


Sådan afbestiller du en vagt

Hvis du har brug for at aflyse en vagt som din afdeling har bestilt, skal du ringe til vores vagtformidlere på tlf. 66 13 99 18.

Du kan afbestille/seponere en vagt op til senest 4 timer før vagten starter når der er tale om medicinstuderende, sygeplejestuderende eller Social- og sundhedsassistener. Hvis det er Sygeplejersker skal de afbestilles/seponeres senest 8 timer før vagtstart.
Såfremt at en vagt ikke afbestilles inden afbestillingsfristen, er I forpligtede til at give vagttageren løn for de aftalte timer. Det vil sige at, hvis vagttageren er bestilt til 8 timer, skal vedkommende også have løn for 8 timer.

Alternativt kan vagten gives til en anden afdeling, ved gensidig interesse af dette. Kontakt vagtordningen for organisering af ombytning.

Generelt

Det er muligt at bestille vagter af minimum 4 timers varighed og maksimalt 16 timers varighed.
Det er kun muligt at bestille vager af 4 timers varighed. hvis disse bestilles som en enkeltstående vagt. 4 timers vagter må ikke bestilles for at undgå forlængelse af 8 timers vager.

Ønsker I at forlænge en 6 eller 8 timers vagt, skal I først have godkendelse af vikaren, som er på arbejde.

Såfremt vedkommende ikke kan arbejde mere end de i forvejen aftalte timer, eller hvis I ikke ønsker at betale for 4 timers overarbejde, kan I vælge at bestille en ny vagt, som skal være af minimum 6 timers varighed.

Afregning

Se vores prisliste her

Klager

Hvis i uheldigvis har haft en vikar ude som ikke levede op til jeres forventninger, og i ønsker at klage over vedkommende, bedes i udfylde vores klageskema og herefter sende det til leder af Vagtordningen Tina Schiønning.

 

 

 

Hvis I har haft en vikar, som I har været særligt glade for, må i meget gerne give os besked, så gør vi vores bedste for at denne vikar kommer igen.
På den måde er det nemmere for os, at finde den helt rigtige vikar til vagten.


 

IkonIkon

 

IkonIkon

 

 

  


 

Tilbage til forsiden


Siden er sidst opdateret: 09-07-2019 af Odense Universitetshospital.