Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Jette Sørensen - 25 års jubilæum

Sygeplejerske Jette Sørensen på H. C. Andersen Børnehospitals afsnit H3 kan den 1. august fejre sit 25 års jubilæum på OUH.

Sygeplejerske Jette Sørensen på H. C. Andersen Børnehospitals afsnit H3 kunne den 1. august fejre sit 25 års jubilæum på OUH.

Jette Sørensen blev uddannet sygeplejerske i 1995 fra Sygeplejeskolen i Odense og fik straks herefter arbejde på Ortopædkirurgisk afdeling O3. Her arbejdede hun i ni måneder frem til marts 1996, hvor Jette søgte og fik jobbet som sygeplejerske på Neonatalafdeling H5 på H. C. Andersen Børnehospital.

Jette Sørensen arbejdede i otte år på Neonatal afdeling H5 og blev her en meget kompetent sygeplejerske inden for specialet. Udover at yde sygepleje af høj kvalitet til de tidligt fødte børn og deres forældre, viste Jette interesse for udvikling af sygeplejen og undervisning af kolleger og studerende.  Jette var i denne periode medarrangør og underviser på tværfaglige kurser og neonatale temamøder i Danmark.

I 2004 søgte Jette nye udfordringer inden for børnesygeplejen, og hun fik ansættelse i Afsnit H3, der har børn og unge patienter op til 18 år.  Jette blev straks meget engageret i sygeplejen til store børn og unge og blev bl.a. nøgleperson i Alkoholforbyggelses-projekt ved Børnehospitalet samt i teamet omkring Selvmordsforebyggelse.  Fra 2008 til 2009 blev Jette opfordret til at varetage opgaven som forskningsmedarbejder ved Klinik for Selvmordstruede Børn og Unge i Odense, og hun udførte dette med stor succes.  Jette er meget interesseret i forebyggelse og valgte i samme periode at arbejde i et vikariat som Sundhedsplejerske i Svendborg kommune.

I 2009 vendte Jette tilbage til Afsnit H3 i Børnehospitalet, hvor hun tager stort ansvar omkring udviklings – og undervisningsopgaver i hele Børnehospitalet, samt er en del af det Ungdomsmedicinske team og er projektleder på flere udviklingsprojekter indenfor sygeplejen.

Jette er en sygeplejerske, som hele tiden søger ny viden og udfordrende opgaver, og hun har derfor også gennemført flere videreuddannelser siden 2011.  Jette har gennemført Master i Sundhedspædagogik ved Danmarks Pædagogiske Universitetsskole ved Århus Universitet samt Projektlederuddannelse ved Region Syddanmarks Ledelsesakademi.     

I 2016 er Jette desuden blevet kandidat i Klinisk Sygepleje ved Syddansk Universitet, og hun er herefter ansat som Klinisk Sygeplejespecialist i Afsnit H3, hvor hun bruger sin store viden tæt på patienter og kolleger. 
Jette er meget afholdt og respekteret af kolleger i hele Børnehospitalet , hvor hun med sin anerkendende kommunikation er med til udvikle og forbedre sygepleje og behandling.


Hun er en travl pige med høje ambitioner både for sit arbejde og sin fritid.  Jette bor i Odense og er gift med Peder, som også har et travlt arbejdsliv som produktionsingeniør.  Sammen har de tre dejlige piger; Sofie på 19 år, Lærke på 17 år og Ditte på 15.  Jette er, udover sit store engagement for sit arbejde,  et rigtigt familiemenneske som nyder samvær med familie og venner.  Desuden er hun meget optaget af egen sundhed og dyrker både fitness og løb i fritiden.

Jette fejrer sit 25 års jubilæum ved en reception den 22. august 2017  kl. 14 til 16 i Skolestuen på H. C. Andersen Børnehospital.
 

Siden er sidst opdateret: 22-08-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring