Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk


Regionssamarbejde med Skotland

Peder Jest og David Littlejohn underskriver samarbejdsaftale

I mange år har Region Syddanmark og Skotland haft et godt samarbejde, og nu har Region Syddanmark og OUH underskrevet en formel samarbejdsaftale (Memorandum of Understanding) med det skotske Digital Health and Care Institute.

Det skotske og det danske sundhedssystem ligner hinanden på mange områder, og med samarbejdsaftalen kan vi gå sammen om projekter og om at udvikle nye løsninger og services.

Ud over selve aftalen er der også udarbejdet en aktivitetsplan, der skal sikre, at samarbejdsaftalen føres ud i praksis. Det kan fx være i form af studieture, hvor skotterne kan komme på besøg hos os og lære om vores måde at levere sundhedsydelser på. På samme måde vil personale fra Regionen, herunder OUH, også kunne komme til Skotland og få værdifuldt input med hjem.

Aftalen bliver en platform til at styrke en fælles indsats i tæt samarbejde om europæiske og internationale aktiviteter. Region Syddanmark og Digital Health and Care Institute vil fokusere på at søge finansiering til fælles projekter, der vil komme til gavn for både ansatte og patienter.

Aftalen er underskrevet af regionsdirektør Jane Kraglund, direktør på OUH, Peder Jest, og dekan på University of Strathclyde, David Littlejohn.

På billedet ses Peder Jest og David Littlejohn


Siden er sidst opdateret: 10-07-2017 af Odense Universitetshospital.