Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Gratis inspirationsarrangement: Mød IBM Watson

Få inspiration til, hvordan kunstig intelligens kan bruges i det Syddanske sundhedsvæsen.

Gratis inspirationsarrangement i Forskerparken, Odense, 26. september 2017 kl. 09.30-16.
 

IBM Watson i sundhed og forskning

Intelligent brug af data og viden kan være med til at løse nogle af de udfordringer, som sundhedsvæsenet står over for, og brugen af kunstig intelligens i diagnosticering og behandling af patienter vil med tiden vinde indpas i det danske sundhedsvæsen og hjemme hos patienterne.
 

IBM’s Watson er et eksempel på kunstig intelligens, og er udviklet til at forstå traditionelle data, naturligt sprog, billeder og video. Watson har evnen til at ræssonere, til at lære og forbedre sig kontinuerligt og til at interagere med os mennesker på vores betingelser.
 

IBM Watson består af tre forretningsenheder, hvoraf Watson Health er den ene.
 

I samarbejde med IBM Watson Health inviterer Syddansk Sundhedsinnovation til inspirationsarrangement med Watson Healths platform og løsninger som omdrejningspunkt.
 

Inspiration til kunstig intelligens i sundhedsvæsenet

Formålet med dagen er at introducere og demonstrere Watson Healths teknologi og de muligheder, den indeholder, samt at inspirere til brugen af kunstig intelligens i det danske sundhedsvæsen og ikke mindst i Region Syddanmark.

Kom og hør IBM præsentere Watson, hør om muligheder og erfaringer med brugen af kunstig intelligens fra et klinisk og et forskningsmæssigt perspektiv, og byd ind med dine egne tanker og idéer omkring anvendelse af kunstig intelligens i sundhedsvæsenet. Til slut er der mulighed for selv at afprøve teknologien.
 

Tilmelding

Arrangementets primære målgruppe er klinikere i Region Syddanmark, men alle med interesse for emnet er velkomne til at deltage.

Tilmelding senest 19. september 2017 på Syddansk Sundhedsinnovations hjemmeside


Siden er sidst opdateret: 06-07-2017 af Odense Universitetshospital.