Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

ForsidepilOm OUHpilAfdelingerpilStabsafdelingerpilKlinisk UdviklingpilAfsnit og funktionsområderpilInnovationpilNyhederpilOUH vært for to WHINN-konferencer: Sundhedsrobotter 10. oktober og infektionskontrol d. 11. oktober

OUH vært for to WHINN-konferencer: Sundhedsrobotter 10. oktober og infektionskontrol d. 11. oktober

Logo, robots and drones for health-konference 2017

Den 10. og 11. oktober afholder OUH to internationale konferencer i regi af sundheds- og innovationsfestivalen Week of Health and Innovation (WHINN), som finder sted på Odense Congress Center i den uge.

Alle på OUH, som har interesse for de to temaer, inviteres hermed til at deltage i konferencerne og de øvrige aktiviteter under WHINN-ugen, hvoraf mange er gratis.

Om konferencerne:

Robots and Drones for Health – Innovative Ideas for Improving Clinical Outcomes

Der sker mere og mere inden for udviklingen af robotter på de danske hospitaler, og også på OUH og SDU sker der meget på feltet.

Derfor afholder OUH og SDU i fællesskab en international konference d. 10. oktober, hvor vi præsenterer den seneste viden og forskning på området, fra både det kliniske og tekniske perspektiv.

Temaerne er robotter til rehabilitering og træning, robotkirurgi, robotter til diagnostik og pleje samt OUHs vision om at bruge droner, som er flyvende robotter, til at forbedre hospitalslogistik.

Prisen for konferencen  er 650 kr.

Se programmet og registrer dig her: http://cimt.dk/robotsdronesforhealth/

 

Infection control and innovation – Bringing infection control safely to the future

Onsdag d. 11. oktober er der fokus på innovative løsninger til hospitalshygiejne på den internationale konference, som er arrangeret af eksperter på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling i samarbejde med OUHs Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT). Konferencen præsenterer nye løsninger og forskningsprojekter inden for rumdesinfektion såsom probiotika samt problematikker og løsninger vedr. hurtigdiagnostik og genomsekventering i forhold til multiresistente bakterier.

Om eftermiddagen bredes temaerne ud til at omhandle digitale hospitaler mere bredt, med oplæg om digital sikkerhed, de mange nye teknologier man bærer på kroppen som sensorer og intelligente ure som måler fx hjerterytme samt et indblik i fremtidens digitale kommunikationsformer ved en fremtidsforsker.

Læs mere om konferencen her: http://cimt.dk/innovatinginfectioncontrol2017

Konferencen koster 1200 kr, men medarbejdere ved OUH får 20% rabat ved at bruge dette særlige link til registreringen: Link til registrering med rabat

 

Week of Health and INNovation – en unik mulighed for at profilere OUH og Odense

De to konferencer er en del af OUHs bidrag til sundheds- og innovationsfestivalen Week of Health and Innovation, som finder sted i Odense for tredje gang. Sidste år deltog mere end 1500 personer fra hele verden i WHINN-ugens aktiviteter, og så med egne øjne hvor langt fremme Odense er på dette område.
 

Til WHINN 2017 deltager OUH også i en række events arrangeret af andre WHINN-partnere samt modtager internationale delegationsbesøg i løbet af dagene.

Programmet for WHINN består af mere end 20 hel- og halvdagsevents, workshops, netværksarrangementer, en stor gratis messe hvor virksomheder udstiller deres løsninger, et matchmaking-event og meget mere – og rigtig meget af det er gratis og åbent for alle, der er interesserede i nye sundhedsløsninger og -teknologier. Tirsdag aften afholdes en netværksmiddag på Odeon for alle interesserede.
Se hele programmet for WHINN på www.whinn.dk.

 

Spørgsmål til konferencerne og WHINN kan henvendes til:
Lea Bohn, Innovationskonsulent
Center for Innovativ Medicinsk Teknologi
Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse
lea.bohn@rsyd.dk


Siden er sidst opdateret: 04-07-2017 af Odense Universitetshospital.