Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

ForsidepilOm OUHpilAfdelingerpilOdensepilZ - Plastikkirurgisk AfdelingpilOm afdelingenpilTryksårssygeplejerske modtager international pris for OUH-indsats

Tryksårssygeplejerske modtager international pris for OUH-indsats

Tryksårssygeplejerske Aase Fremmelevholm fra Plastikkirurgisk Afdeling Z

Tryksårssygeplejerske Aase Fremmelevholm fra Plastikkirurgisk Afdeling Z har modtaget den europæiske tryksår-organisation EPUAPs kvalitetspris ”Quality Improvement Project Award 2017.”

OUH har halveret udbredelsen af tryksår
Prisen får hun for sit abstract ”Systematic effort reduces pressure ulcers with 50 percent.” Heri opsummerer hun kort den indsats på OUH, som hun har stået i spidsen for, og som har ført til en halvering af antallet af tryksår hos indlagte patienter på OUH. Hvor 10,3 procent af patienterne på OUH i 2012 fik tryksår, er tallet i dag nede på 5,2 procent.

Udover opdaterede retningslinjer, risikovurderinger og en netværksorganisation, der sikrede fokus på området, har det blandt andet krævet ny teknologi og nye bandagetyper.

Synspunkt fra direktør Judith Mølgaard om betydningen af at forebygge tryksår

Med kvalitetsprisen følger også en invitation til at deltage og holde oplæg ved EPUAPs årsmøde i Belfast, Nordirland, den 20. september 2017.

Aase Fremmelevholm modtog i 2016 OUHs udviklingspris for sin indsats.


 


Siden er sidst opdateret: 30-06-2017 af Odense Universitetshospital.