Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Saudiarabiske indtryk fra OUH

Saudiarabiske medicinstuderende fra King Saud University besøgte OUH foråret 2017

Imponerende gode relationer til patienter, høj kvalitet i behandlingen, ligeværdigt samarbejde mellem veluddannet personale og et rart arbejdsmiljø.

Det er nogle af de hovedindtryk fra OUH, som 8 medicinstuderende tager med sig hjem til Saudi-Arabien. De har netop afsluttet et fire ugers besøg, der omfattede en introduktion til det danske sundhedsvæsen, besøg på SDU og et odenseansk plejehjem samt tre ugers ophold i klinikken på OUH.

På et afsluttende møde med bl.a. OUH direktør Kim Brixen og stabschef Marie Lund fra Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse opsummerede de studerende deres indtryk af OUH og kvitterede med en sammenligning af deres lands sundhedsvæsen.

Se deres præsentation.

De medicinstuderende havde oplevet et meget hjælpsomt personale med stor tillid blandt medarbejdere og ledere og tiltro til hinandens kompetencer. De mente godt at kunne se målsætningen om at sætte patienten først som en gennemgående tråd i OUHs tilgang til patienterne og var imponerede over personalets indsats for hele tiden at udvikle dem selv og OUHs tilbud.

Besøget var blandt andet kommet i stand via overlæge Moustapha Kassem, Endokrinologisk Afdeling M, som har initieret samarbejdet med det saudiarabiske sundhedsvæsen og King Saud University.
 


Siden er sidst opdateret: 16-06-2017 af Odense Universitetshospital.