Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilPia Steinicke er ny ledende bioanalytiker

Pia Steinicke er ny ledende bioanalytiker

Pia Steinicke


Konstitueret afdelingsbioanalytiker Pia Steinicke er ansat som den fremtidige ledende bioanalytiker på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling.

Det er et kendt ansigt på Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, der fremover skal lede afdelingen. Pia Steinicke kommer fra en stilling som konstitueret afdelingsbioanalytiker og ser frem til at fortsætte det arbejde, hun har været involveret i hidtil som en del af ledergruppen på KMA.
 
- Jeg anser medarbejdernes trivsel som nøglen til afdelingens videre udvikling og succes, så de er rustet til at kunne håndtere de mange forandringer, teknologien fører med sig. Mikrobiologien er præget af den hastige teknologiske udvikling, som hele tiden arbejder frem mod hurtigere analysesvar. Det bertyder færre isolerede patienter og indlæggelsesdage for patienterne, siger Pia Steinicke.

Direktør Peder Jest byder Pia Steinicke velkommen i den ledende stilling for en afdeling i stor udvikling.
- KMA har en høj berøringsflade med de andre afdelinger.  Pia har stor fokus på de snitflader, der er i samarbejdet på tværs af afdelingerne, og samtidig forstår hun betydningen af se ud over sit eget fagfelt og afdeling.  Det er afgørende for det samlede resultat og ikke mindst for patienten, siger Peder Jest.

Pia Steinicke har udover sin bioanalytiske autorisation en sundhedsfaglig diplomuddannelse og en efteruddannelse i positiv psykologi og styrkebaseret ledelse. Hun bor på Fyn med sin mand og tre sønner.
 


Siden er sidst opdateret: 01-06-2017 af Odense Universitetshospital.