Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Fælles venteområde på vej til sydfynske akutpatienter

Regionsrådet i Region Syddanmark har netop afsat 2,6 millioner kroner til at samle modtage- og venteområdet for lægevagten og fællesakutmodtagelsen på sygehuset i Svendborg.

Formålet er, at patienterne i højere grad skal opleve at blive mødt af ét samlet sundhedsvæsen.

Det skal realiseres via en udbygning ud fra den eksisterende indgang til FAM og ud mod lægevagtens nuværende barak til lægevagten. Barakken fjernes, når udbygningen står klar.

Nedenfor ses en plantegning (klik på billedet for en større version) over samtænkningen af venteområdet, som skal åbne op for modtageområdet og gøre det mere imødekommende, men samtidig forbedre arbejdsmiljøet for personalet i blandt andet flowmasterrummet. 

Klik her for at se i fuld skærm
Plantegning fælles venteområde for lægevagt og FAM i Svendborg

Med bevillingen kan planlægningen af tilbygningen begynde, og forventeligt er det nye venteområde klar til at tage i brug i foråret 2018.

En del af pengene til ombygningen kommer fra en pulje på 12,7 millioner kroner, der blev afsat i regionens budget for 2017 til presserende mindre anlægsopgaver i somatikken. De resterende midler er overskydende kroner fra anlægsbevillinger, der tidligere er afsat til ombygning af flere sygehuse.
 


Siden er sidst opdateret: 23-05-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring