Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Hvis du møder Hung så smil

Fotograf Hung


Mange afdelinger på OUH i Odense og i Svendborg vil møde Hung Tien Vu. Han er fotograf og har siden august været gæst hos forskellige afdelinger.

Billeddatabasen med temabilleder fra hverdagen på OUH skal opdateres. Det er billeder, vi bruger både internt og eksternt i forbindelse med artikler, brochurer, presse, PowerPoint præsentationer og meget andet.

Fotograf Hung Tien Vu har siden august været i gang med at indfange motiver af tematisk karakter og vil komme rundt på de forskellige afdelinger i Odense og Svendborg, hvor han vil tage billeder til databasen.

- Jeg er blevet modtaget fantastisk. Alle er meget søde og står med åbne arme, selvom de har meget travlt. De løber virkelig stærkt, og alligevel har de overskud til at få mig til at føle mig velkommen. Patienterne har også været meget imødekommende, fortæller Hung.

Spændende møde med OUH
Hung har været fotograf i mange år, men det er første gang, han har været så tæt på sundhedsvæsnet, og det har været en positiv oplevelse for ham.

- OUHs kodeks lyder ’patienterne først’, og det mærker jeg ved, at der er en tæt kontakt mellem de forskellige faggrupper og patienterne. Derfor er jeg også nødt til at komme tæt på patienterne, og det kræver ro og empati, ikke mindst, når tilladelsen til at fotografere skal indhentes.

- De læger og sygeplejersker, jeg har været i kontakt med, er meget dygtige og kompetente. Det er fantastisk for mig, som kommer udefra, at få et indblik i alle funktioner, lige fra servicemedarbejdere til kirurger og professorer. Alle er meget professionelle, siger Hung.

Som det er påskrevet, skal juraen være på plads, når der tages billeder. Det er Hung indforstået med og han sørger selv for, at tilladelserne underskrives, både af personale og af patienter, men han synes det er lidt af en udfordring.

- Jeg skal stoppe op og spørge hver eneste patient - også i venterummet, det kan godt være lidt frustrerende, mener Hung Tien Vu.

Det er dog ikke nok til at få smilet til at blegne hos fotografen, der allerede nu bevæger sig hjemmevant rundt og hilser på mange, når han går gennem gangene og kælderen.
 

Hung kommer rundt på de fleste afdelinger i Odense og Svendborg 


Siden er sidst opdateret: 02-03-2017 af Odense Universitetshospital.