Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilPeter Fosgrau fastansat som sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland

Peter Fosgrau fastansat som sygehusdirektør på Sygehus Sønderjylland

Peter Fosgrau

OUH direktør Peter Fosgrau har siden starten af januar været konstitueret administrerende direktør for Sygehus Sønderjylland, og nu er han officielt blevet ansat som administrerende direktør for de sønderjyske sygehuse.

Peter Fosgrau har siden 2011 været direktør på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus - fra 2014 tillige med ansvar for projektorganisationen for Nyt OUH. Siden Peter Fosgrau blev konstitueret i Sygehus Sønderjylland i januar har den øvrige direktion på OUH varetaget hans opgaver, mens administrerende sygehusdirektør Niels Nørgaard Pedersen har varetaget rollen som projektdirektør for NYT OUH.

Peter Fosgraus afgang fra OUH betyder, at der skal findes en ny direktør til OUH’s direktion, og projektdirektørrollen i forhold til NYT OUH skal afklares. OUH-direktionen vil i dialog med regionsdirektør Jane Kraglund snarest sætte den proces i gang.

Ledende overlæge Bjarne Dahler-Eriksen fra Anæstesiologisk-Intensiv Afdeling V på OUH er fortsat konstitueret som lægefaglig direktør på Sygehus Sønderjylland, men den stilling vil i løbet af kort tid også blive slået op.


Siden er sidst opdateret: 07-03-2017 af Odense Universitetshospital.