Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Ny ledende overlæge på H.C. Andersen Børnehospital

Marianne Skytte Jakobsen er ny ledende overlæge på H.C. Andersen Børnehospital. Hun kommer fra en stilling som ledende overlæge på Børneafdelingen i Kolding, Sygehus Lillebælt.

Når Marianne Skytte Jakobsen møder personalet på H.C. Andersen Børnehospital, vil det blive et gensyn for nogle, da hun i perioden 2005 til 2010 var overlæge på afdelingen, hvor hun nu vender tilbage som ledende overlæge.

Marianne Skytte Jakobsen har en solid klinisk karriere med sig indenfor pædiatrien og en master i offentlig ledelse som en del af sin akademiske karriere frem mod stillingen som ledende overlæge, først på Sygehus Lillebælt og nu på H.C. Andersen Børnehospital.

Hun vægter et godt arbejdsmiljø med plads til faglige diskussioner, hvor det at udfordre de gængse kliniske og organisatoriske beslutninger er udviklende for fagligheden, og hvor der er fokus på et godt team, som møder patienten.

-  Patienten kan mærke, om en afdeling har en god intern tone og et godt arbejdsmiljø. Patienten føler sig i sikre hænder, når personalet udstråler sikkerhed og teamsamarbejde med entydig kommunikation. Vi skal kommunikere, at patient og familie er i centrum, så de også føler sig i centrum, siger Marianne Skytte Jakobsen.

H.C.Andersen Børnehospital er på mange måder i front indenfor pædiatrien og denne position ønsker Marianne Skytte Jakobsen fortsat at bevare.

-  Vi skal have fokus på at udnytte de tværfaglige kompetencer og udvikle fagligheden indenfor de enkelte subspecialer. Et skridt i den rigtige retning er etablering af det børnekirurgiske center, som vil bringe de forskellige faggrupper sammen i et fagligt fællesskab. Det ser jeg frem til at være med til at udvikle, siger Marianne Skytte Jakobsen.

Marianne Skytte Jakobsen bor i Odense, er gift med Morten og har 3 voksne børn.
 


Siden er sidst opdateret: 14-02-2017 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring