Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Thomas Hertel konstitueret som uddannelseschef

Thomas Hertel konstitueres per 1.2.2017 i stillingen som uddannelseschef i afdelingen for Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse for en 12 måneders periode.

Thomas Hertel konstitueres per 1.2.2017 i stillingen som uddannelseschef i afdelingen for Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse for en 12 måneders periode. Thomas Hertel blev 1.4.2016 ansat som leder af Center for Lægers Videreuddannelse og har arbejdet intensivt med at sætte fokus på den lægelige uddannelse for at vi på OUH kan levere god lægelig uddannelseskvalitet til hele regionen.


Uddannelsesområdet er et væsentligt element i at sikre patienterne kvalitet i behandlingen jf. husets kodeks: Patienten først. Og det er ikke kun den lægelige videreuddannelse der skal satses på. Det er alle uddannelser i huset der skal tages alvorligt.

Stabschef Marie Lund udtaler, at hun er glad for Thomas Hertel vil være med til at sammentænke Uddannelse således at vi kan arbejde mere med et tværfagligt fokus. Tror at der er mange synergieffekter forbundet med denne tilgang, hvor det er de fælles tilgange der kan være medvirkende til skabelse af højeste faglighed. Ser med stor glæde frem til den udvikling Thomas vil tilføre området.

Thomas Hertel er uddannet børnelæge med børns hormonsygdomme som fagområde. Thomas Hertel har en pædagogisk baggrund som lektor ved den pædagogiske udviklende funktion i Den Lægelige Videreuddannelse i Region Syddanmark gennem de sidste godt 12 år og har også været uddannelsesansvarlig overlæge på H.C. Andersen Børnehospital.  Endvidere er Thomas sideløbende formand for Dansk Selskab for Medicinsk Uddannelse, der er det videnskabelige selskab for læger, der interesserer sig for og arbejder med medicinsk uddannelse, præ- og postgraduat.

Thomas Hertel vil fortsat være leder af Center for Lægers Videreuddannelse og Simulationscentret (SimC) og ser frem til et spændende job som uddannelseschef og glæder sig til det brede samarbejde om uddannelse i hele huset
 


Siden er sidst opdateret: 09-02-2017 af Odense Universitetshospital.