Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilStabsafdelingerpilKlinisk UdviklingpilOm afdelingenpilNyt fra afdelingenpilLæge, bager, it-supporter, sygeplejerske, redder, radiograf....

Læge, bager, it-supporter, sygeplejerske, redder, radiograf....

Uddannelsesdag

Elever fra de to Vollsmose skoler Abildgårdskolen og H.C.Andersen Skolen mødte mandag medarbejdere fra OUH for at høre om fremtidige karrieremuligheder på OUH.

Et samarbejde mellem Odense Kommune og OUH fører forhåbentligt til, at flere børn fra familier med anden etnisk baggrund end dansk, får øjnene op for de mange spændende karrieremuligheder, der er på et hospital. Ofte er det forældrene, der sammen med den unge orienterer sig mod en fremtidig karriere. Derfor var forældrene inviteret med og fik dermed mulighed for at få et godt grundlag at diskutere uddannelse med deres unge på. 

Dagen blev åbnet af direktør Judith Mølgaard i samarbejde med rådmand i Beskæftigelses og Socialforvaltningen, Steen Møller.

Mange forskellige faglige professioner var repræsenteret af medarbejdere, der dagen igennem engageret videreformidlede deres arbejdsglæde til den kommende generation. Og det smittede af. Se indslaget fra dagen herunder.

 


Siden er sidst opdateret: 11-01-2017 af Odense Universitetshospital.