Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |

Topfrise til forsiden på www.ouh.dk

CoLab Odense udgiver statusrapport for 2015 og 2016

CoLab Odense er et samarbejdsforum for OUH og Odense kommune, hvor begge parter - i samarbejde med relevante virksomheder - har mulighed for at teste og udvikle teknologier, der kan medvirke til at forbedre samarbejdet på tværs.

CoLab Odense har kontor sammen med innovationsenheden på OUH og arbejder tæt sammen med det kliniske personale om at afdække og beskrive behov og potentielle projekter, som efterfølgende igangsættes sammen med Odense (eller andre fynske) kommuner.

En række af OUHs afdelinger har allerede haft gavn af CoLabs ydelser til at afprøve teknologi, som giver nye behandlingsmuligheder og nye måder at kommunikere med patienter og borgere på.
En af de afdelinger, som CoLab samarbejder med, er Afd. Y, der i øjeblikket tester, om dialysepatienter selv kan foretage de hyppige blodtryksmålinger og sende dem til hospitalet via en app, hvorved de kan undgå unødige ture til ambulatoriet for kontroller.

I en nyligt udgivet statusrapport kan du læse om alle de projekter, CoLab Odense og OUHs afdelinger i øjeblikket er involveret i, og blive klogere på hvordan CoLab arbejder i krydsfeltet mellem hospital, kommuner og private virksomheder.

Læs rapporten på CoLabs hjemmeside: http://www.colab-denmark.dk/nyheder/colab-odense/2016/status/

 

Om CoLab Odense

CoLab Odense er en del af organisationen CoLab Denmark, som leder en række lokale CoLabs, som har hver sit fokus. Du kan læse mere om de forskellige CoLabs på den officielle hjemmeside

Mette Damkjær Syse

 

Er du interesseret i at høre mere om hvordan CoLab kan samarbejde med din afdeling om konkrete problemstillinger og mulige projekter?

Kontakt daglig leder i CoLab, Mette Damkjær Syse på mette.syse@rsyd.dk.

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 04-01-2017 af Odense Universitetshospital.