Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Kirsten Madsen - 40 års jubilæum

Kirsten Madsen OUH

 

Bioanalytiker Kirsten Madsen, Klinisk Immunologisk Afdeling, OUH er blevet tildelt dronningens fortjenstmedalje i sølv i forbindelse med sit 40 års jubilæum d. 1. januar 2017.

Kirsten påbegyndte i 1974 sin uddannelse som hospitalslaborant – nu bioanalytiker – ved Varde Sygehus. Hun kom til Esbjerg Centralsygehus, hvor hun arbejdede som bioanalytiker i syv år. I perioden 1984 – 1987 var Kirsten udsendt af Mellemfolkeligt Samvirke til Tanzania, hvor hun ledte laboratoriet på et distriktshospital, etablerede analyser og uddannede personaler.

Efterfølgende vendte Kirsten tilbage til Centralsygehuset i Esbjerg, hvor hun indtil 2001 var ansat på biokemisk afdeling, hvor hun i de sidste 13 af årene var ledende bioanalytiker med ansvar for budget, drift, administration, personaleplanlægning og udvikling. I perioden 2001 – 2011 var Kirsten bioanalytiker ved Klinisk Immunologisk Afdeling i Esbjerg. Her varetog hun forskellige specialopgaver.

Siden 2011 har Kirsten været ansat ved Klinisk Immunologisk Afdeling på Odense Universitetshospital, hvor hun har udført blodtypeserologiske analyser, fremstillet blodkomponenter og indgået i afdelingens kvalitetsafsnit og vævsbank.

Fyrre år inden for bioanalytikerfaget har budt på en rivende faglig udvikling, som Kirsten har taget del i med stor iver og interesse og med fokus på høj kvalitet.
Kirstens praktiske erfaring kombineret med ledererfaring gør hende til en værdsat medarbejder for kollegerne og for ledelsen. Med fagligt og socialt engagement bidrager Kirsten til den gode arbejdsdag.

Alle kollegerne ønsker Kirsten et stort tillykke!
 


Siden er sidst opdateret: 16-12-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring