Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Bøger og bogkapitler

D. Nielsen. Mødet med patienten med anden etnisk baggrund. I Patientologi – At være patient. RED. Anne Mette Graubæk. Gads Forlag. 2. udgave. 2013

 

D. Nielsen. Familiesygepleje til sårbare udsatte patienter med anden etnisk baggrund. Kapitel 13, I Familiesygepleje RED; Birte Østergaard og Hanne Konradsen.  Munksgaard 1. udgave. August 2016

 

 M. Sodemann.  Det du ikke ved, får patienten ondt af. Om flygtningetilværelsens og eksilets grundvilkår og betydning for sygdom og helbredelse. Kapitel 1.

 

M. Sodemann. Sårbare flygtningeliv med kronisk sygdom: Den permanente midlertidhed. En casehistorie om sårbarhed, skjulte behandlingsbyrder og flygtningeliv med kronisk sygdom. Kapitel 2.

 

M. Sodemann. Hos lægen taler jeg med fingrene. Det kulturelle blind-spot syndrom: Lægers kliniske multikulturelle kompetencer. Kapitel 3.

 

M. Sodemann. Kliniske erfaringer fra Indvandrermedicinsk klinik. Kapitel 4

 

M. Sodemann. Blinde vinkler i patientsamtaler. Kapitel 5

M. Sodemann.  Sårbar, det kan du selv være. Denne bog handler om den sårbarhed der opstår i relationen mellem patienter og sundhedsvæsnet og i mødet med den enkelte læge/sygeplejerske. Bogen er rettet mod læger og lægestuderende, men kan læses af alle med interesse for sårbarhed, ulighed i sundhed og patientforståelse (patientologi). Bogen har 263 sider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Siden er sidst opdateret: 22-03-2018 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring