Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilDirektionpilnyhederpilFra brækket lillefinger til afbureaukratisering

Fra brækket lillefinger til afbureaukratisering

Folketingsmedlem og formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen lagde mandag aften vejen forbi OUH. Hun ville gerne høre noget om, hvordan vi arbejder med at nedbringe papirarbejdet og dermed skabe mere tid til patienten.


På vej ind til mødet om de store linjer i afbureaukratiseringen, stødte  Mette Frederiksen ind i en yngre patient, der på en meget usædvanlig måde havde brækket fingeren. Den politiske dagsorden måtte derfor vente et øjeblik, mens hun fik forklaringen.

 

 

Direktion og politikere venter på Mette Frederiksen

 

De to direktører Judith Mølgaard og Michael Dall ventede sammen med Poul-Erik Svendsen og folketingsmedlem Alexander Grandt Petersen på en lidt forsinket Mette Frederiksen.

 

Judith Mølgaard og en patient


Ros er ikke altid det, patienter kommer uopfordret til direktørerne med - men patienten her øjnede chancen for en lille snak med Judith Mølgaard. Og ingen tvivl om, at 'patienten først' var hendes oplevelse af det netop overstået besøg på OUH. Jeg har mødt et helt fantastisk personale her på stedet, de skal I simpelthen vide, sagde hun til den ventende flok.

 

Michael Dall og Mette Frederiksen

 

Mette Frederiksen nåede en lyntur rundt i FAM, inden afbureaukratiseringstemaet blev gennemgået i konferencelokalet.

 

Niels Dieter var første oplægsholder
 

 

 


Siden er sidst opdateret: 23-11-2016 af Odense Universitetshospital.