Gå til indhold
FORSIDEN | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Sygeplejerskeuddannelsen 2016

 

 

 

                                         

Sygeplejerskeuddannelsen UDA
 
 
 

Odense Universitetshospital, OUH modtager hvert år 824 sygeplejestuderende i klinisk undervisning. Politisk er det besluttet at øge dimensioneringen fra 2018 og frem til 2023.

På 104 kliniske afsnit, fordelt på matriklerne Odense, Svendborg, Nyborg og Ærø, varetager kliniske vejledere uddannelsen af de sygeplejestuderende.
 

Uddannelsesansvarlige sygeplejersker fra Uddannelse og kompetenceudvikling står i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense og Svendborg for den overordnede planlægning, koordinering og afvikling af den kliniske uddannelsesopgave iht. gældende lovgivning.


De uddannelsesansvarlige sygeplejersker er alle tilknyttet specifikke kliniske afsnit og fungerer her som sparringspartnere og undervisere for de kliniske vejledere og afdelingsledelserne i spørgsmål omkring uddannelse af sygeplejestuderende og social-og sundhedsassistent elever.

For en oversigt over de uddannelsesansvarlige sygeplejersker og tilknyttede afsnit. Klik på:  ’Medarbejdere i Uddannelse og kompetenceudvikling’.


I 2016 trådte en ny sygeplejerskeuddannelse i kraft, og denne er nu (2019) fuldt implementeret på OUH. Den gamle ordning fra 2008 er udfaset.
 

Folder - Praktiske informationer til sygeplejestuderende                 Folder - Rammer for læring til sygeplejestuderende                                

Praktiske                           Rammer

oplysninger                       for læring

                                                                             Kontakt

Foto på vej

Uddannelsesansvarlig sygeplejerske
  Lene Winifred Larsen
Telefon 2921 0153   

 

 

 


Siden er sidst opdateret: 21-03-2019 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring