Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Hells tower tur retur

 

Rekorden til årets Tower Run & Walk var i år 11.18 for den hurtigste mand og 16.26 for den hurtigste kvinde. Distance: 1 kilometer. Ikke en fantastisk kilometertid, men det er der en grund til.


Tower Run & Walk samlede en lille skare af de sejeste OUH medarbejdere sidste fredag. Et legendarisk løb skulle skydes i gang for 7. gang, og løberne stod og småfrøs lidt i efterårssolen.
1 kilometer (ikke 1 kilomet!) skulle tilbagelægges og hvor svært kan det være? Trapper kan være en 'nem' genvej til ens VO2Max, det er ingen hemmelighed, men det går jo også ned igen. Planlægning af et løb er ofte nemmere end selve udførelsen, og det skulle vise sig at holde mere end stik i dette løb. 

Starten blev skudt i gang og Claus Beck lagde sig i front som første mand i højhuset, hvor han behændigt tilbagelagde de 15 etager for første gang. 

2 gange 15 etager
Planen var  at tage billeder af deltagerne, når de for 2. gang i løbet – og det var så også i slutspurten - kom op til 14. etage og skulle forcere de sidste trin op til 15. etage, for så at vende næsen mod mål 15 etager længere nede. Men på 4. etage blev den plan revideret. Hvorfor gå længere op, når lyset var perfekt til billeder på 4. etage?  Og i øvrigt leverede alle deltagerne så rigeligt et forpint ansigtsudtryk, da de for 2. gang nåede 4. sal og stadig havde 11 etager foran sig. Med lår, der tydeligvis ikke længere samarbejde med kroppens iltoptag, fortsatte de mere eller mindre ufortrødent. Kun et par enkelte kiggede bedende efter support fra tilskuere - forgæves. De fandt kun en entusiastisk fotograf på 4. etage.  Hermed en opfordring til næste års løb - mød op og hep - det jager den instiserende selvmedlidenhed, som næres af en tiltagende ophobning af syre i kroppen, på flugt. 

And the winner is....
Dagens hurtigste mand blev Claus Beck med vindertiden 11 minutter og 18 sekunder. Første kvinde i mål blev Katrine Tholstrup Beck (her skal man ikke være særlig skarp for at regne ud, at de to muligvis deler træning, proteinpulver og morgenavis) med vindertiden 16.26 og det hurtigste barn var Smilla Berg, der virkeligt udfordrede sin mor og far, som forsøgte at følge trop. Smilla strøg ind over målstregen i tiden 18.47.
 Fotografen klarede turen til 4. etage og retur på cirka 5 min hvis det skulle have nogens interesse. Se flere billeder her.

 

Tower Run and walk
Kim Beck tog føringen fra starten og holdt den hele vejen i mål.
 
 
Tower Run and walk


Katrine Tholstrup Beck kom i mål som første kvinde

 

Tower Run and walk


Smillas far var udfordret i kampen for at følge sin datter, som tydeligvis har mere overskud end far her i slutspurten på vaj mod mål.  

 

Tower Run and walk

 

Tower Run & Walk er for alle - også de, som kombinerer motion og fornøjelse, og som derfor har overskud til et smil på vejen op.

 

Tower Run and walk
Tower Run and walk
 
Tower Run and walk
 

 


Siden er sidst opdateret: 21-11-2016 af Odense Universitetshospital.