Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Ny stabschef i KFIU

Marie Lund

Marie Lund bliver ny stabschef i Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse. Hun kommer fra en stilling som stabschef med ansvar for Kvalitet og Kommunikation på Sygehus Sønderjylland.

Det er en stabschef med solid erfaring fra både den kliniske og den administrative verden, der besætter den ledige stilling som stabschef for KFIU den 1. december 2016. Marie Lund har en baggrund som sygeplejerske og cand. scient. pol, og har netop afsluttet en Mastergrad i Management Development i 2016.

På karrierestigen har hun betrådt en række ledende stillinger hvor kvalitetsudvikling, forandringsprocesser, analyse og økonomisk disposition er blandt emnerne, der har været håndteret indenfor stillingernes forskellige fagområder.  Blandt hendes tidligere arbejdspladser er Psykiatrien i Region Syddanmark, hvor hun har været Udviklings- og Administrationschef for Afdeling for Traume- og Torturoverlevere.

Marie Lund har søgt til Odense for at blive en del af den patientrettede udvikling, OUH er inde i og glæder sig til at tiltræde.

- Jeg ser med stor forventning frem til at træde ind i min nye rolle som stabschef for Kvalitet, Forskning, Innovation og Uddannelse på universitetshospitalet.
Koblingen mellem de fire områder er altafgørende for at kunne skabe værdi for patienterne. Efter at have haft fingrene nede i materien på kvalitets- og forbedringsarbejdet, bliver det spændende at arbejde videre på et andet niveau og fortsat arbejde for den større sammenhæng i forbedring af patientforløbene. Jeg glæder mig til at sætte patienten øverst på dagsordenen på strategisk niveau, hvilket vi kan gøre gennem blandt andet brugerinddragelse og bedre brug af data, siger Marie Lund.

Marie Lund er bosiddende i Haderslev, hvor hun bruger sin fritid aktivt sammen med sin mand Niels og deres tre døtre på 18, 15 og 11 år.
 


Siden er sidst opdateret: 28-10-2016 af Odense Universitetshospital.