Gå til indhold
FORSIDEN | KONTAKT OUH | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2

Nyt fra Reumatologisk Afdeling C


Kære kollegaer i almen praksis

På Reumatologisk Afdeling C er vores kerneydelse er at se og behandle patienter med inflammatoriske reumatologiske lidelser.

 Tak for rigtig mange gode henvisninger fra jer!

Degenerative ledsygdomme og regionale smertetilstande
Aktuelt har vi ikke noget behandlingstilbud til patienter med degenerative ledsygdomme og regionale smertetilstande. Vi vurderer, at det ikke er patientens tarv at vente på en ambulant tid, for så at få at vide at vi ikke har noget tilbud. Derfor vil I som henvisende læger opleve, at vi sender enkelte af jeres henvisninger retur - ind i mellem med råd og vejledning.

Om henvisninger til os
Det ikke nødvendigt at kopierer medicinlisten over i henvisningen til os. Vi er godt tilfredse med en afstemt liste i FMK.
Blodprøvesvar behøver I heller ikke at kopiere over, bortset fra analyser I har lavet lokalt (CRP, Hgb, SR). Vi finder dem elektronisk.

Nye patienter med akutte/subakutte problemstillinger
Hvis I har patienter med akutte/subakutte problemstillinger , og patienten IKKE er kendt i vores afdeling, anmoder vi om, at I kontakter FAM. Vores reumatologiske bagvagt råder ikke over tider. Såfremt der er behov for råd og vejledning, kan I naturligvis kontakte bagvagten.

 

Kontaktoplysninger:
Konst. Ledende overlæge Helle Laustrup
Reumatologisk Afdeling C
Helle.Laustrup@rsyd.dk - Tlf. 2917 6997

Praksiskonsulent Kirsten Ulstrup
ulstrup@dadlnet.dk

Tlf. 6488 1127

 


Siden er sidst opdateret: 16-11-2016 af Odense Universitetshospital.Tilgængelighedserklæring