Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
header ouh 1ouh header 2
ForsidepilOm OUHpilDirektion og stabepilStabsafdelingerpilKlinisk UdviklingpilOm afdelingenpilNyt fra afdelingenpilOUH har central rolle i festival for sundhedsinnovation og velfærdsteknologi

OUH har central rolle i festival for sundhedsinnovation og velfærdsteknologi

cimt

Odense Congress Center lægger i uge 40 hus til Week of Health and Innovation (WHINN). Det er en slags festival, som samler en lang række events inden for sundhed og innovation.

OUH direktør Peder Jest indgår i styregruppen bag WHINN, og Center for Innovativ Medicinsk Teknologi OUH, OUH og SDUs fælles forskningscenter, står for to konferencer under WHINN-ugen:

”The True Story: Telemedicin i storskala i Danmark – hvad siger forskningen.”
En dansksproget national konference om brugen af telemedicin, og de resultater, man har set i de store nationale telemedicin-projekter. Afholdes onsdag den 5. oktober.  Talere og deltagere inkluderer klinisk personale involveret i telemedicin, projektledere fra telemedicinske projekter, sundhedsøkonomer og telemedicinforskere, samt repræsentanter fra Sundheds- og Ældreministeriet, Digitaliseringsstyrelsen samt Danske Regioner.

Konferencen arrangeres af CIMT. Læs mere om konferencen her: http://cimt.dk/konference2016/.

Infection control and innovation – New solutions to old problems?
En engelsksproget konference om innovative løsninger til hygiejne og infektionskontrol. Afholdes torsdag den 6. oktober. Konferencen præsenterer nye løsninger og forskningsprojekter inden for håndhygiejne, rumdesinfektion, problematikker og løsninger omkring sundhedsapparater som katedre og robotter samt en præsentation fra de første europæiske forskere, der har arbejdet med probiotika i hospitalsmiljøer.

Konferencen arrangeres af CIMT i samarbejde med Hans Jørn Kolmos, overlæge og formand for Hygiejnekomiteen på OUH, samt Klinisk Mikrobiologisk Afdeling.

Læs mere om konferencen her: http://cimt.dk/conference2016-infectioncontrol/

Om WHINN
Direktører og medarbejdere fra OUH deltager også i mange af de øvrige arrangementer under WHINN.

Det er anden gang, at WHINN finder sted i Odense. Der forventes op mod 1.000 deltagere fra virksomheder, sygehuse, kommuner og uddannelsesinstitutioner med både lokal, regional, national og international baggrund.

Programmet for WHINN består af en lang række hel- og halvdagsevents, workshops, netværksarrangementer, en stor gratis messe hvor virksomheder udstiller deres løsninger, et matchmaking-event og meget mere – og rigtig meget af det gratis og åbent for alle, der er interesserede i nye sundhedsløsninger og -teknologier.  Der er bl.a. events om data og genom-teknologi, sund og aktiv aldring, musik som medicin, tværsektorielt samarbejde og meget mere. Og en stor netværksmiddag onsdag aften.

Se det samlede WHINN-program og tilmeld dig på www.whinn.dk.

 


Siden er sidst opdateret: 03-10-2016 af Odense Universitetshospital.